Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

НАЈНОВИ ВЕСТИ
Кликни тука
НАСТАНИ
Кликни тука
ДОКУМЕНТИ
Кликни тука
Општинско Основно Училиште

БРАЌА РАМИЗ-ХАМИД

МАТЕРИЈАЛИ КОИ СЕ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА НА УЧИЛИШТЕТО ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА СО КОВИД

Следните документи се преземаат со кликнување на истите!

ЕДУИНО

НАЦИОНАЛНА ВЕБ ПЛАТФОРМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Платформата Едуино има за цел да прерасне во колективна платформа на којашто, заедно со учениците, наставниците и родителите, ќе се креираат, проверуваат и објавуваат нови ресурси и материјали, градејќи ја првата национална библиотека на дигитални едукативни материјали во нашата држава.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА УЧЕЊЕ ОД ДОМА

Со кликнување на текстот од соодветното одделение, ќе бидете пренасочени кон материјали по предмети за учење

VISIT SCHOOL

We employed only the best of the best

INQUIRE

75 Mapleton Road Princeton

ONLINE APPLICATION

Insipred, confident and ready.

ДОКУМЕНТИ

Документите во оваа рубрика се за преземање

Импресии за нас

Свеоштва на посетителите за успешната работа на училиштето
testim-circle02
Ema Stone SAID
PEDIATRIST

I am really happy that I have chosen to attend the ED certification program.

Соработници

Линковите во ова рубрика ве водат до официјални страници на институции и организации, со коишто сме оствариле соработка

Општина Шуто Оризари