Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

Започна новата учебна година


Во услови на пандемија на 1 октомври 2020 година започна новата учебна година во ООУ„Браќа Рамиз-Хамид“ – Скопје. За првачињата се организираше свечен прием во светот на училиштето и понатамошното образование.
За учениците од прво до трето одделение наставата започна да се реализира со физичко присуство, настава на далечина и настава со печатени материјали, додека учениците од четврто до деветто одделение оваа учебна година ја започнаа со настава на далечина.
Среќна нова учебна 2020/21 година!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Контакт
  • Улица „Че Гевара“ бб, општина Шуто Оризари - Скопје
  • 02 265 4040
  • oubrh@t.mk

Upcoming Events