Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

Конкурс за избор на Првенец на генерацијата 2012-2021 година

Почитувани ученици,

ООУ,,Браќа Рамиз – Хамид” распиша конкурс за избор на Првенец на генерацијата 2012-2021 година. На конкурсот можат да се пријават сите ученици кои ги исполнуваат условите.

Среќно!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Контакт
  • Улица „Че Гевара“ бб, општина Шуто Оризари - Скопје
  • 02 265 4040
  • oubrh@t.mk

Upcoming Events