Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

Пријатен почеток на новата учебна 2020-2021 година

Наскоро започнува новата учебна година. Погледнете го видеото и бидете целосно подготвени на првиот училишен ден. Изработеното видео ги содржи и познатите препораки за безбедно справување против пандемијата на Ковид.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Контакт
  • Улица „Че Гевара“ бб, општина Шуто Оризари - Скопје
  • 02 265 4040
  • oubrh@t.mk

Upcoming Events