Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

Latest Past Events

Приредба по повод 8 Април – Меѓународен ден на Ромите

ООУ „Браќа Рамиз – Хамид“ – Шуто Оризари, Скопје организираше приредба по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. На приредбата учествуваа учениците од прво до деветто одделение. Со помош на наставниците, учениците подготвија низа точки преку кои ја претставија и ја славеа ромската