Oпштинско oсновно училиште

Браќа Рамиз - Хамид

ООУ „Браќа Рамиз-Хамид“ бележи уште една успешна меѓународна соработка

Во рамките на Еразмус+ програмата ООУ „Браќа Рамиз-Хамид“ успешно го заврши проектот насловен “ ’Не…

Прочитај повеќе

Прво место на државно ниво: „Предизивикај се себеси и биди активен“.

ООУ„Браќа Рамиз – Хамид“ освои прво место на државно ниво на конечниот пласман на училишниот…

Прочитај повеќе

Упис на првачиња во учебната 2021/2022 година

Почитувани родители! Ве известуваме дека ООУ,,Браќа Рамиз – Хамид“ , Шуто Оризари, врши упис на…

Прочитај повеќе

Започна новата учебна година

Во услови на пандемија на 1 октомври 2020 година започна новата учебна година во ООУ„Браќа…

Прочитај повеќе

Пријатен почеток на новата учебна 2020-2021 година

Наскоро започнува новата учебна година. Погледнете го видеото и бидете целосно подготвени на првиот училишен…

Прочитај повеќе
Контакт
  • Улица „Че Гевара“ бб, општина Шуто Оризари - Скопје
  • 02 265 4040
  • oubrh@t.mk

Upcoming Events